Steun ons

The service having id "facebook_widget" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Elke vrouw of man die ik kan helpen met dit probleem is er één. Het gaat om kwaliteit en niet om kwantiteit als je te maken hebt met stalking. De 'grote' hulporganisaties zijn er blijkbaar niet om je te helpen. Je krijgt alleen maar meer het gevoek dat je fout zit. Dit moet anders.

Deze site mijnstalker.com is professioneel opgezet met eigen middelen. De bouw en het onderhoud van deze site zijn gefinancierd door mijzelf(Carolien).

Gelukkig heb ik in Globecom een partner gevonden die mij ontzettend geholpen heeft deze site op te zetten. Omdat het nou eenmaal geld kost een goede website te kunnen presenteren en te onderhouden hoop ik dan ook dat andere partijen deze site een warm hart toedragen en kunnen helpen deze site te ondersteunen.

Met de geringe middelen die ik tot mijn beschikking heb, zal ik de site verder laten groeien tot een volwaardig platform dat gericht is op slachtoffers van stalking.

Om de groei van deze site en de mogelijkheden om mensen te helpen te vergroten, is het doel deze site met ondersteuning van derden te  laten groeien tot een breed gedragen platform voor alle slachtoffers.

Op termijn komen er mogelijkheden mijn werk te steunen door uitingen op deze website.

Doneren
U kunt mijnstalker.com op dit moment steunen door een éénmalige donatie (kies zelf u bedrag).
De betaling zal zonder naw. gegevens worden uitgevoerd en u ontvangt geen emails over uw donatie. HIerdoor hoeft u niet bang te zijn dat iemand kan achterhalen dat u ons steunt.

Help mij helpen!

Advertenties
Mijnstalker.com heeft geen commercieel doel, er zijn echter advertenties geplaatst via google adsense. Per 1000 kliks op deze links ontvangen wij een kleine vergoeding. Deze opbrengsten worden gebruikt om de website te kunnen laten draaien.

CarolienFacebook
By Drupal | ;© Mijn stalker