Stalking op tv

The service having id "facebook_widget" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Op deze pagina vind u uitzendingen over stalking die te zien zijn geweest op de tv.

Aandacht voor slachtoffers stalking

uitzending Hart van Nederland SBS6, juli 2010

Continu bedreigd worden via e-mail of hyves, het is een groeiend probleem in Nederland. Slachtoffers van deze zogenoemde cyberstalking kunnen amper terecht bij justitie voor hulp.

Kirsten de Quillettes en Bianca Milanee uit Waddinxveen weten er alles van. Al drie jaar lang worden zij geterroriseerd door de 32-jarige Arjen D. Na een lange strijd is hij gisteren eindelijk veroordeeld, maar makkelijk was dat allerminst.

De wandeling over stalking:"Mijn leven werd een RTL 4-drama".

Uitzending KRO de wandeling

Lucienne Fortes is 40 als ze besluit de vader van haar kinderen te verlaten. Al snel verschijnt een nieuwe man in haar leven. Hij is knap, charmant en overlaadt Lucienne met aandacht.  Precies wat ze in haar vorige relatie zo miste. Lieve sms'jes, grote bossen bloemen: zijn liefde is grenzeloos romantisch, zo lijkt het. Al snel ontpopt Luciennes nieuwe liefde zich als een obsessieve stalker, die haar het leven zuur maakt. Jarenlang zit ze vast in zijn web en ziet geen uitweg. Totdat het escaleert… In KRO De Wandeling van vrijdag 25 september wandelt Hella van der Wijst met Lucienne Fortes in natuurgebied de Kwade Hoek bij Ouddorp.;

Levensbedreigende stalking

Netwerk uitzending:

Sinds kort is 'Aware' beschikbaar voor slachtoffers van belaging, ofwel stalking. Het Aware-systeem is ontwikkeld om vrouwen die worden lastiggevallen door een ex-partner, sneller en beter te kunnen bijstaan. Bij acute dreiging hoeft de belaagde maar op de knop te drukken en de politie rukt uit.

Maar wat is stalking? Wie zijn de daders? Wat maken de slachtoffers mee? In Netwerk het verhaal van Kim. Zij werd ernstig gestalked door haar ex-man. Zijn meest recente daad eindigde in een steekpartij. Sindsdien heeft Kim Aware.Facebook
By Drupal | ;© Mijn stalker