Stalking na de relatie door V.

The service having id "facebook_widget" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Dit is het verhaal van een bezoeker van MIjnstalker.com. Ik wil V. dan ook bedanken voor haar moed dit verhaal met ons te delen. Op dit moment heeft V. nog te maken met haar stalker en ik zal haar daarbij zo mogelijk probren te helpen.

Ik heb een relatie gehad van 1 jaar beiden hadden we een aparte woonplaats in een andere stad, maar mijn ex, stalker kon het niet verdragen dat ik op het andere adres sliep dan hij.
Want als ik op een andere bed sliep dan hem. Dan sliep ik toch bij een andere man zeker.

Wat zeker niet het geval was, want tijdens het begin van de relatie vertelde mijn ex me dat hij iemand de halsslagader had door gesneden en daarvoor 10 jaar in de gevangenis gezeten onder de straftitel slagen en verwondingen met de dood tot gevolg.
Dat hij daarnaast ook al 2 ernstige stalkingen achter de rug had van vorige relaties, omdat die exen hem hebben bedrogen. Dus ik moest zeker niet denken van hem te bedriegen. Eigenlijk moest ik er dus niet aan denken van bij hem weg te gaan, want dan kostte het zeker mijn dood.

Inderdaad op het moment dat ik het zo beu was dat hij hem steeds liet gaan op de drank en hem de keuze gaf een opname in de psychiatrie of mij verliezen, liet hij zich vlot opnemen. Maar een anderhalf uur later nam hij de beslissing om zijn ontslag te gaan op eisen bij het team en kwam hij weer naar mijn studio.
Toen heb ik hem voor de keuze gesteld en heb ik zelf gehoopt op een gedwongen opname. Mijn ex liep echter weg en weigerde de dubbels van mijn studio-sleutels terug te geven aan mij.

De politie brengt me onder bij een vriendin en heeft me het advies dat ik het huis van mijn vriendin niet mag verlaten en als het écht nodig is zeker niet alleen. Omtertussen smste mijn stalker me plat om zijn fout toch, maar weer hersteld te krijgen en weigerde hij me mijn dubbels van mijn sleutels terug te bezorgen en zijn eigen materiaal uit mijn studio te gaan halen.

Na 20 dagen is mijn stalker toch zijn materiaal gaan op halen en heeft hij toch mijn sleutels terug bezorgd door bemiddeling van 2 hulpverleensters en omdat hij wist dat de politie op de hoogte was.

Gelukkig vond ik mijn studio terug, zoals het hoorde en kon ik nu ook mijn GSM-nummer veranderen. Op die manier kan ik zijn smsjes in mijn logboek plaatsen.

Nu het vuur nog smeult, kan ik wel al eens alleen naar buiten. Maar kan ik nog altijd niet terug naar mijn eigen woonst en van zodra mijn stalker opnieuw begint worden de beschermingsmaatregelen van de politie opnieuw, zoals in het begin binnen blijven en enkel naar buiten als het écht noodzakelijk is en zeker niet alleen.

Wat inderdaad zoals men zei in het begin toen ze het vroegen dat ze veel van me vroegen opgesloten leven is écht loodzwaar.

V


By Drupal | ;© Mijn stalker