Stalking Lotgenoten - Geheime facebook groepspagina!!! Lid worden kan.

1 antwoord [Laatste bericht]
Skylar
Skylar's afbeelding
Offline
Lid sinds: 10/30/2016
Points: 0

Hoi allemaal,

Ik heb vandaag een 'geheime' facebook groep aangemaakt: Stalking Lotgenoten.

Deze groep is bedoeld voor mensen die net als ik last hebben (gehad) van stalking en echt zoeken naar een manier om met elkaar te praten over situaties, verhalen te delen en elkaar tips te geven.

Alleen leden kunnen deze groep zien.

 

Zelf heb ik het idee dat er te weinig verbintenis is en mogelijkheden zijn om met echt actiever met elkaar in contact te zijn. Daarom heb ik zelf het initiatief genomen en ik hoop dat als je hier behoefte aan hebt je ook bij de groep komt.

Alleen leden kunnen de groep vinden of zien. Ik kan je toevoegen aan deze groep door je uit te nodigen. Hiervoor heb ik je e-mail adres nodig dat gelinkt is aan facebook. Wil je lid worden? Stuur je e-mail adres naar: StalkingLotgenoten [at] outlook [dot] com
 

Groetjes - 

 

 

Skylar
Skylar's afbeelding
Offline
Lid sinds: 10/30/2016
Points: 0

 

Hoi allemaal,

Het is gelukt om mensen met hun e-mail adres toe te voegen.

Inmiddels hebben we 4 leden, waaronder een ambassadeur. Om elkaar te kunnen steunen en te helpen hoop ik dat meer mensen zich vrij voelen om zich aan te melden bij de groep.

PS: Ik vermeld mijn eigen naam niet op de forums, omdat ik zelf ook word gestalkt blijf ik hier lieven anoniem. Zodra je lid bent van de groep kun je uiteraard wel zien wie de leden zijn.

Join the club smiley!

 
By Drupal | ;© Mijn stalker