Ik ga helemaal kapot door nalatigheid van de politie

2 antwoorden [Laatste bericht]
Anonymous
Anonymous's afbeelding
https://youtu.be/n8OXMQD3WGA Ik heb zelf opgehangen
longtime
longtime's afbeelding
Offline
Lid sinds: 05/25/2015
Points: 0

De politie hebben een protocol voor intake stalking. Helaas het is protocol niet verplicht en er is geen enkele verandwoording, registratie of consequences of ze kiezen de protocollen te negeren. De protocollen worden regelmatig en structureel negeerd.

Als jij denk de politie niet aan de protocollen aan het houden, dan dien een formeel klacht in. Als je niet tevreden ben met de klachten behandeling dan neem het klacht naar de ombudsman.

 

Helaas zien wij dat de politie kiezen om heel goed stalking zaken voor bekende nederlanders te behandelen maar dan ook kiezen vaak voor simpelweg niks te doen voor normale mensen,

Ook comissie onderzoeken zoals de Eenhoorn commissie zijn misleidend voor de grote publiek want ze suggereren dan de protocollen intake stalking zijn verplicht, terwijl er is niks verder van de waarheid. Tot deze veranderd gaan wij steeds horen over nalatigheid van de politie voor onbelangrijke mensen, maar voor de elite van de maatschapij, zij krijgen heel goed politie respons dat de rest van de maatschapij voor betalen.

 

Skylar
Skylar's afbeelding
Offline
Lid sinds: 10/30/2016
Points: 0

Ik kan de video helaas niet zien.

Maar ik heb hetzelfde als de titel van dit bericht.

Zelf overtredingen van het contactverbod worden genegeerd door de politie.
By Drupal | ;© Mijn stalker