Bedankt voor jullie vertouwen

The service having id "facebook_widget" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Ondanks mijn inactiviteit op de website beantwoord ik nog steeds mails van mensen die hulp nodig hebben. Veel frustratie en machteloosheid lees ik in de emails. Dit is natuurlijk begrijpelijk, maar dat maakt het soms erg lastig om een goed advies te geven.

Zoals ook vaker op de site staat aangegeven is controle over jezelf en de situatie erg belangrijk. Probeer voor jezelf duidelijk vast te stellen wat de problemen zijn en doe dit op een manier waarop ook anderen het kunnen begrijpen. Vaak merk ik dat de omgeving je in de teek laat omdat ze je niet begrijpen. De oorzaak hiervan is vaak omdat het verhaal dat verteld wordt onduidelijk en onsamenhangend is. En als mensen iets niet snappen lopen ze er van weg, waardoor je alleen komt te staan.

Deze valkuil dien je te omzeilen en dat is meestal niet zo heel moeilijk. Je zal zien dat meer mensen je begrijpen en je willen helpen wat jou ook weer sterkt in jou gevecht.

Ook als je mij een mail stuurt, probeer dan zo duidelijk mogelijk te zijn. Het makkelijk om het hele verhaal in kleine stukjes te hakken, want dat is makkelijker te begrijpen en daarmee kun je stap voor stap de zaken aanpakken.

 Facebook
By Drupal | ;© Mijn stalker